Particuliere thuiszorg Den Haag

U bent op zoek naar een organisatie voor particuliere thuiszorg in Den Haag? Neem dan contact op met Henriëlla Zorg. Wij zijn een thuiszorg organisatie die voor persoonlijke, professionele zorg garant staat. Wij zorgen ervoor dat u snel een persoonlijke match krijgt met een van onze thuishulpen. We houden bij onze werkzaamheden altijd rekening met uw cultuur en achtergrond. Henriëlla Thuiszorg werkt met een klein, vast team dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u met Henriëlla Zorg in zee gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan een kijkje op onze website, of neem gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We bekijken dan samen met u welke zorgvraag u heeft en hoe wij onze zorg hier op af kunnen stemmen.

Thuiszorg particulier Den Haag

Het kan altijd gebeuren dat u thuiszorg nodig heeft. U heeft misschien een ongeluk gehad, heeft een handicap of kunt door de voortschrijdende ouderdom niet meer alle taken uitvoeren die vroeger nog wel lukten. Onze thuiszorg kan dan een uitkomst zijn. U kunt bij ons uw zorg geheel op maat krijgen. Heeft u veel hulp nodig omdat u bijvoorbeeld niet meer in staat bent om zelf uw huishoudelijke taken uit te voeren? Of zoekt u een thuishulp die u slechts een deel van uw taken uit handen neemt? Wij kunnen u ook advies, instructie en voorlichting geven. Zo helpen wij u om uw nieuwe situatie te accepteren en om hier beter mee om te gaan.

Voordelen van Henriëlla Zorg

Als u particuliere thuiszorg in Den Haag bij Henriëlla Zorg afneemt, dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee. U krijgt namelijk te maken met een klein team, dat altijd voor u klaarstaat. Wij zijn professioneel en bieden zorg op maat, waarbij het ook nog eens mogelijk is om snel te schakelen zonder dat hier extra kosten bij komen kijken.

Zorg met respect voor verschillende culturen