Terminale thuiszorg Den Haag

Als u, of iemand in uw naaste omgeving, in de laatste levensfase terecht is gekomen, dan is het van groot belang dat deze persoon goed verzorgd wordt. Voor terminale thuiszorg in Den Haag bent u bij Henriëlla Zorg aan het juiste adres. Wij bieden persoonlijke, professionele zorg, uitgevoerd door onze meelevende, enthousiaste medewerkers. Zij weten als geen ander hoe ze met uw situatie om moeten gaan en hoe ze ervoor moeten zorgen dat de laatste fase van uw leven zo probleemloos mogelijk zal zijn. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We stemmen samen met u graag een plan op maat af.

Particuliere terminale thuiszorg in Den Haag

Voor terminale thuiszorg in Den Haag en omstreken neemt u contact op met Henriëlla Zorg. We kunnen u in de laatste fase van uw leven alles uit handen nemen. We kunnen alle huishoudelijke taken op ons nemen, of u hierbij assisteren indien u de wens heeft ook zelf nog een rol te spelen. U kunt hierbij denken aan zaken als wassen, aankleden, beweging en voeding, toiletgang, controleren van lichaamsfuncties, verzorging van haren en tanden en nog veel meer. Daarbij kunnen we u ook advies geven over bijvoorbeeld het gebruik van medicijnen. We kunnen daarbij ook uw informele verzorgers assisteren.

Zonder zorgen uw laatste levensfase in

Met de particuliere terminale thuiszorg in Den Haag van Henriëlla Zorg bent u gegarandeerd dat uw levensfase zo genoeglijk mogelijk zal zijn. Onze medewerkers zijn erop getraind u zoveel mogelijk te assisteren bij uw laatste dagen, weken of maanden. We houden bij het toewijzen van een thuishulp altijd rekening met uw culturele achtergrond. Ons werknemersbestand is een weerspiegeling van de culturele verdeling van Den Haag zelf. Meer weten? Kijk dan op onze informatieve website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorg met respect voor verschillende culturen