Thuiszorg Den Haag

Heeft u problemen om nog helemaal voor uzelf te zorgen en zoekt u hier hulp voor? Het is altijd mogelijk dat door ziekte, een ongeval, een handicap of ouderdom u een zorgvraag heeft waar aan voldaan moet worden. Als u woonachtig bent in de regio Den Haag, dan bent u bij Henriëlla Thuiszorg aan het juiste adres. Wij helpen u om langer zelfstandig thuis te blijven wonen, door middel van onze professionele zorg en ondersteuning. Bij ons krijgt u persoonlijke verpleging en verzorging door een ervaren, enthousiast team. Wij hebben hierbij altijd oog voor uw cultuur en achtergrond.

Thuiszorg in Den Haag met Henriëlla Zorg

Ons bedrijf is een kleinschalige, toegankelijke organisatie die ernaar streeft de beste zorg op maat te leveren. U vindt bij ons de beste zorg, maar we kunnen u ook helpen met begeleiding. Dit doen wij door middel van zogeheten AIV-zorg, waarbij advies, instructie en voorlichting centraal staan. Het doel hiervan is om u te helpen uw situatie te accepteren en ervoor te zorgen dat uw zelfredzaamheid wordt vergroot. Bij Henriëlla Zorg heeft u altijd te maken met een klein, vast team dat u helpt. We zorgen dat er een persoonlijke match wordt gevonden tussen u en uw thuishulp. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en bieden altijd zorg op maat.

De beste thuiszorg voor Den Haag

Als u op zoek bent naar thuiszorg in Den Haag, of de omliggende gemeenten, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Henriëlla Zorg. Wij bekijken graag samen met u uw zorgvraag en hoe wij deze voor u kunnen beantwoorden. Bij ons vindt u de persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging die u nodig heeft.

Zorg met respect voor verschillende culturen