Wonen met Zorg in Den Haag

Wonen met Zorg

Thomsonplein

Onze locatie aan het Thomsonplein biedt ruimte aan acht bewoners met dementie. De locatie is kleinschalig, waardoor er echt een huiselijk gevoel heerst. Onze zorg hebben wij hier ook op ingericht. Als bewoner behoudt u de regie over uw eigen zorg en ondersteuning, waardoor er persoonsgerichte en kwalitatief hoogstaande zorg geleverd wordt.

U beschikt over een eigen kamer die u met persoonlijke spullen in kunt richten. Uiteraard is het ook mogelijk om wat eigen meubels mee te nemen, maar hiervoor vragen wij u dit vooraf af te stemmen zodat er voldoende ruimte beschikbaar blijft in de kamer voor de zorgverlening.

Onze zorg en ondersteuning op deze locatie is heel divers en bestaat uit onder andere verzorging, begeleiding, verzorging van de maaltijden, faciliteren van een activiteitenprogramma en huishoudelijke ondersteuning. Er is een gezamenlijke huiskamer aanwezig waar u terecht kunt voor de maaltijden, activiteiten of om gezellig een kopje koffie te drinken. U bent altijd vrij om ervoor te kiezen om in de huiskamer of op de eigen kamer te verblijven.

Maaltijden

In overleg met u en uw medebewoners stellen de zorgmedewerkers een gevarieerd weekmenu op. Wij vinden het belangrijk dat u uw zelfredzaamheid zoveel mogelijk behoudt en stimuleren hierin zoveel mogelijk. U neemt, geheel op eigen wijze, zelfstandig deel aan de bereiding van de maaltijden.

Activiteiten

U bepaalt zelf hoe uw dag eruitziet. Onze zorgverleners ondersteunen hierin wanneer dit wenselijk is. Is puzzelen uw hobby? Dan kunt u dat uiteraard gewoon blijven doen! Vindt u het leuk om samen met uw medebewoners iets te doen, dan is dat uiteraard mogelijk! U kunt uw medebewoners altijd vragen om mee te doen aan een activiteit, maar ook wij kunnen hierin ondersteunen. Daarnaast organiseren wij op meerdere momenten gezamenlijke activiteiten in de huiskamer.

Bewegen

Bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl, zo ook voor onze bewoners. Daar waar mogelijk stimuleren wij u om zoveel mogelijk in beweging te blijven. Dit kan vormgegeven worden op subtiele wijze, zoals het zelfstandig smeren van uw boterham, of door dagelijks een wandeling in de omgeving te maken. Daarnaast wordt de locatie met regelmaat bezocht door de vaste fysiotherapeut. Indien u gebruik wilt maken van fysiotherapie, of wanneer dit noodzakelijk is, kunt u bij onze vaste fysiotherapeut terecht.

Omgeving

Onze locatie aan het Thomsonplein ligt gelegen in de gezellige Bomenbuurt in Den Haag. Het winkelgebied in de Fahrenheitstraat ligt op loopafstand van de locatie. In deze straat kunnen de bewoners terecht voor hun boodschappen, om ontspannen te winkelen of heerlijk een hapje of een drankje te nuttigen in een van de cafés, lunchrooms of restaurants.

Op loopafstand, aan de Segbroeklaan, loopt het Generaal Dufourpad waar u een heerlijke wandeling kunt maken. In dit gebied zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een speeltuin waar u met uw kleinkinderen naartoe kunt. Ook zijn er meerdere bankjes aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving.    

Locatie

Wonen met Zorg
Thomsonplein 8
2565 KS Den Haag

Bereikbaarheid OV

  • Tram RR 3 - halte Valkenbosplein
  • Bus 21 - halte Valkenbosplein
  • Tram 12 - halte Weimarstraat
Contact

Wilt u meer informatie over onze locatie of wilt u weten welke mogelijkheden wij u of uw naaste kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt zich via de button direct bij ons aanmelden. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen (tijdens kantooruren) naar 070-2012027.

Zorg met respect voor verschillende culturen