Huishoudelijke hulp Den Haag, particuliere huishoudelijke hulp Den Haag - Henriëlla zorg

Huishoudelijke hulp Den Haag

Henriëlla Zorg biedt ondersteuning bij het huishouden in de eigen woning. Onze medewerkers kunnen u ondersteunen bij onder andere het opruimen, ramen zemen, de was doen, het verschonen van bedden, stofzuigen, dweilen, stoffen en de planten water geven. De WMO-coördinatoren stemmen tijdens de intake de ondersteuning af op uw situatie en eventuele wensen. Henriëlla Zorg biedt huishoudelijke verzorging in Den Haag.

De gemeente Den Haag beoordeelt of u in aanmerking komt voor de hulp in de huishouding die gefinancierd wordt vanuit de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO). Komt u niet in aanmerking voor een WMO-indicatie? Dan is het ook mogelijk om particuliere huishoudelijke verzorging aan te vragen bij Henriëlla Zorg. Bij de toekenning van de huishoudelijke verzorging houdt de gemeente Den Haag rekening met uw persoonlijke situatie. Onze medewerkers van de huishoudelijke verzorging kunnen u helpen bij het regelen of plannen van uw huishouden, u ondersteunen bij het schoonmaken en schoonhouden van uw woning of u helpen bij het regelen van uw boodschappen of maaltijden. In welke mate u huishoudelijke verzorging krijgt, bepaalt ook hoeveel uur u per week huishoudelijke verzorging ontvangt. Dit varieert per situatie en per cliënt.

Zowel de gemeente Den Haag als Henriëlla Zorg hechten veel waarde aan uw zelfredzaamheid en de meerwaarde van een netwerk om u als cliënt heen. Daarom wordt er altijd gekeken naar wat u wel nog zelf kunt of waar uw mantelzorgers u kunnen helpen. Dit draagt eraan bij dat u zo lang mogelijk op een veilige manier thuis kunt blijven wonen.

Zorg met respect voor verschillende culturen