Huishoudelijke hulp Den Haag

Als u zorgbehoevend bent en u zoekt een thuishulp die u professioneel en persoonlijk helpt, neem dan contact op met Henriëlla Thuiszorg. Bij onze organisatie vindt u een klein team van enthousiaste thuishulpen die altijd voor u klaarstaan. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Zoekt u een huishoudelijke hulp in Den Haag omdat u zelf niet in staat bent de huishoudelijke taken te verrichten? Dit kan komen door een ongeluk, ziekte of ouderdom. Wij helpen u graag om uw zorgvraag te beantwoorden.

Particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag

Of u nu op zoek bent naar tijdelijke hulp, of juist naar een huishoudelijke hulp in Den Haag voor de lange termijn, bij Henriëlla Thuiszorg zit u altijd goed. Wij verzorgen de huishoudelijke hulp waar u behoefte aan heeft. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij dagelijkse bezigheden als opruimen, de afwas doen, stofzuigen, bedden verschonen, dweilen en schoonmaken. We passen de hulp die wij u aanbieden aan op de zorgvraag. U kunt ervoor kiezen dat wij al uw huishoudelijke taken van u overnemen, maar het is ook mogelijk ons in te schakelen als u op zoek bent naar begeleiding bij het voeren van een eigen huishouden.

De juiste huishoudelijke hulp

Het is belangrijk om bij uw zoektocht naar huishoudelijke hulp precies die particuliere huishoudelijke hulp in Den Haag te vinden die helemaal op uw wensen aansluit. Wij zorgen ervoor dat u een huishoudelijke hulp toegewezen krijgt waar u een klik mee heeft. We hebben bij het uitvoeren van onze diensten altijd oog voor uw cultuur en achtergrond. Zo weet u zeker dat u een hulp in huis krijgt die perfect bij u past. Voor meer vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Het antwoord op veel van uw vragen kunt u ook op onze website terugvinden.

Zorg met respect voor verschillende culturen