Thuisbegeleiding Den Haag

Heeft u te maken met een veranderde situatie in uw leven en heeft u daardoor hulp aan huis nodig? Heeft u een ongeluk gehad of ziet u dat het door ouderdom steeds lastiger wordt om zelf uw huishoudelijke taken uit te voeren? Onze professionele, ervaren thuishulpen helpen u graag. Voor thuisbegeleiding in Den Haag kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen. We kunnen u alle huishoudelijke en verzorgingstaken uit handen nemen, we kunnen u hier ook bij begeleiden. Uiteraard is het aantal taken dat wij uitvoeren altijd aan te passen als de behoefte aan meer ondersteuning groter wordt.

Thuisbegeleiding ouderen Den Haag

Het kan door voortschrijdende ouderdom steeds ingewikkelder worden om zelf alle taken in huis uit te voeren. Het kan echter heel goed zo zijn dat u het niet ziet zitten om uw eigen woning op te geven en in een verzorgingstehuis te gaan wonen. Met behulp van een thuishulp, die een deel van uw taken of alle taken van u overneemt, kan dit moment zo lang mogelijk uitgesteld worden. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijke verpleging en verzorging, het uitvoeren van huishoudelijke taken, individuele begeleiding en advies, instructie en voorlichting. Wij willen ervoor zorgen dat cliënten van verschillende culturen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Persoonlijke thuisbegeleiding in Den Haag

Onze thuisbegeleiding voor ouderen in Den Haag is net zo divers als de mensen die in Den Haag en omstreken wonen. Onze medewerkers zijn een dwarsdoorsnede van de Haagse bevolking, zodoende hebben we altijd een hulp in onze gelederen die bij u aansluit. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar elders op onze website.

Zorg met respect voor verschillende culturen