Thuisbegeleiding Den Haag, thuisbegeleiding ouderen Den Haag - Henriëlla zorg

Thuisbegeleiding Den Haag

U kunt zelfstandig wonen, maar heeft hier wel hulp bij nodig. Henriëlla Zorg kan u daarbij helpen. Onze (ambulante) begeleiders kunnen u op diverse manieren helpen om uw zelfstandigheid te behouden of deze te vergroten. Wij bieden begeleiding aan mensen die thuis wonen en die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) begeleiding toegewezen hebben gekregen. Ook als u onder behandeling bent van een GGZ-instelling kunnen wij u in uw thuissituatie begeleiden.

Onze begeleiders kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. De ondersteuning wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Onze begeleiders kijken altijd naar het behouden of vergroten van uw zelfredzaamheid. U bent en blijft daarom te allen tijde zelf verantwoordelijk.  

De begeleiders kunnen u onder andere ondersteunen in het aanbrengen van structuur in uw leefsituatie, waardoor u uiteindelijk weer grip krijgt op uw eigen leven. Dit kan zijn op het gebied van administratie, uw dagindeling of vaardigheden en gedrag in het dagelijkse leven. Ook kunnen onze begeleiders u ondersteunen bij de doelen die zijn gesteld door uw GGZ-begeleider.

Henriëlla Zorg biedt (ambulante) begeleiding aan huis in Den Haag.

Zorg met respect voor verschillende culturen