Thuishulp Den Haag

U bent op zoek naar een persoonlijke, professionele thuishulp in Den Haag die u de zorg kan geven die u nodig heeft? Dan zit u goed bij Henriëlla Zorg. Onze organisatie is gespecialiseerd in het bieden van hulp op maat. Wij zijn een kleinschalige organisatie waar er altijd voor gezorgd wordt dat u een thuishulp aangewezen krijgt die bij u past. We houden daarbij rekening met uw cultuur en achtergrond. Mocht u om wat voor reden dan ook een keer een aangepaste zorgvraag hebben, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om voortschrijdende ouderdom, een handicap na een ongeluk of een andere reden.

Hulp aan huis in Den Haag

Voor professionele, persoonlijke hulp aan huis in Den Haag kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze organisatie bestaat uit een klein, vast team, zodat u altijd weet dat u met dezelfde mensen te maken krijgt. Henriëlla Thuiszorg is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bij ons kunt u snel schakelen zonder overbodige extra kosten te hoeven maken. Wij bieden huishoudelijke verzorging, maar kunnen u ook voorzien van advies, instructie en voorlichting. Hierbij helpen we u bijvoorbeeld met advies over de manier waarop medicatie moet worden ingenomen, maar ook om het voor u mogelijk te maken uw nieuwe situatie te accepteren.

Thuishulp in Den Haag die bij u past

Als u thuishulp nodig heeft, dan wilt u dat deze geboden wordt door iemand die uw situatie kent. De mensen die bij ons werken kennen de situatie in Den Haag, aangezien ze een afspiegeling vormen van de bevolking van deze stad. Indien u hier meer over te weten wil komen, dan raden we u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Zorg met respect voor verschillende culturen