Zorg aan huis Den Haag

U bent op zoek naar een organisatie die zorg aan huis in Den Haag biedt? Neem dan contact op met Henriëlla Zorg. Wij zijn kleinschalig en persoonlijk, maar ook altijd professioneel. De thuishulpen die wij in dienst hebben zijn ervaren mensen, die graag voor u aan de slag gaan. U heeft daarbij een groot aantal verschillende opties. Bij onze particuliere zorg aan huis in Den Haag kunt u namelijk zorg op maat krijgen. Wilt u dat wij u volledig verzorgen en bijvoorbeeld al uw huishoudelijke taken voor u verrichten? Of bent u op zoek naar een thuishulp die u bij het uitvoeren van de taken kan ondersteunen? Bij Henriëlla Zorg behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Op onze website vindt u hier alle informatie over, maar u kunt natuurlijk ook altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat kunt u verwachten?

Als u met Henriëlla Zorg in zee gaat, dan kunt u er op rekenen dat u te maken krijgt met mensen die een passie hebben voor mensen. U kunt bij ons terecht voor verpleging en verzorging, maar ook voor individuele begeleiding. Wij kunnen u huishoudelijk verzorgen, maar we staan ook klaar voor het geven van advies, instructie en voorlichting. Dat laatste is belangrijk als u in een veranderde situatie zit die u moeilijk te accepteren vindt. Wij helpen u de puzzelstukjes op de juiste plaats te zetten en te leren omgaan met zaken als een handicap of voortschrijdende ouderdom. Henriëlla Zorg is een organisatie die aan alle mensen de zorg kan geven die ze nodig hebben. We houden daarbij altijd rekening met een culturele achtergrond.

De beste zorg aan huis

Bent u zorgbehoevend? Dan moet u hierbij zo goed mogelijk geholpen worden. Voor zorg in huis in Den Haag raden we u aan om eens contact op te nemen met Henriëlla Zorg. Onze medewerkers zijn een dwarsdoorsnede van de samenleving in Den Haag, zodoende hebben we altijd een medewerker die bij u past.

Zorg met respect voor verschillende culturen