Zorg aan huis Den Haag, particuliere zorg aan huis Den Haag - Henriëlla zorg

Zorg aan huis Den Haag

Henriëlla Zorg vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk op een veilige manier thuis kunt blijven wonen. Hier dragen wij aan bij door onze zorg en ondersteuning zoveel mogelijk op uw zorgvraag en wensen af te stemmen. Op deze manier kan u zoveel mogelijk uw leven blijven leiden zoals u dit gewend bent, ongeacht uw afkomst, cultuur, religie of geaardheid. Henriëlla Zorg biedt verzorging en verpleging in Den Haag en Rijswijk.

Henriëlla Zorg biedt onder andere ondersteuning bij de persoonlijke verzorging, de inname van medicatie of wondzorg. Wij staan ook voor u klaar als u tijdelijk zorg nodig heeft. Samen met u of uw mantelzorger kijken wij hoe de zorg ingericht kan worden, zodat u weer toewerkt naar gedeeltelijke of volledige zelfstandigheid. In elke vorm van zorg vinden wij het belangrijk dat u zo lang mogelijk uw zelfredzaamheid behoudt. Bent u zelf niet meer volledig in staat om zelf te bepalen hoe uw zorg of ondersteuning eruit moet zien? Dat is geen probleem! Dan stemmen wij uw zorg af met uw mantelzorger. Nadat u bent aangemeld, stemmen de wijkverpleegkundigen met u af of wij aan uw zorgvraag kunnen voldoen. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor wij meteen de startdatum van de zorg kunnen bepalen.

Wij werken zoveel mogelijk met een klein team aan zorgmedewerkers. Dit is niet alleen fijn voor u, maar ook voor ons. Op deze manier leren wij u goed kennen en kunnen wij u en uw zorg goed monitoren. Verandert uw situatie, maar heeft u deze verandering zelf nog niet waargenomen? Dan gaan onze zorgmedewerkers met u en de wijkverpleegkundige in gesprek, om de zorg bij te stellen. Ook wanneer u zelf merkt dat uw zorgvraag verandert, kunt u dit met ons bespreken. Samen met u kijken wij hoe de zorg bijgesteld kan worden. Zo behoudt u altijd de regie.

Zorg met respect voor verschillende culturen