Vandaag is het de dag van het zelfvertrouwen!

Vandaag is het de dag van het zelfvertrouwen!

08 februari 2022

Zelfvertrouwen is belangrijk om goed in uw vel te zitten, maar zeker niet iets wat iedereen elke dag heeft. Sterker nog, wanneer er sprake is van gezondheidsproblemen neemt het zelfvertrouwen vaak af. Bij Henriëlla Zorg vinden wij dat gezondheidsproblemen geen invloed hoeft te hebben op uw zelfvertrouwen en kijken wij samen met u hoe u uw zelfvertrouwen kan behouden of weer terug krijgt.

Waarom is zelfvertrouwen belangrijk?

Zelfvertrouwen zegt iets over de mate waarin u vertrouwen heeft in uzelf. Wanneer u zelfverzekerd bent, zal u merken dat u onder andere gelukkiger en vrolijker bent. Het draagt op een positieve manier bij aan de kwaliteit van uw leven. Op het moment dat uw gezondheid u voor uw gevoel in de steek laat, kunt u ervaren dat het vertrouwen in uzelf kleiner wordt. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen die u hiermee kunnen helpen.

Een netwerk om u heen

Om de kwaliteit van leven te behouden is voor iedereen een ware puzzel. Want wat voor u werkt, hoeft voor iemand anders niet te werken. Uw familie mantelzorgers hebben een belangrijke rol in uw leven en zijn onderdeel van uw netwerk. Daarnaast kunt u ook een beroep doen op bijvoorbeeld uw huisarts, een diëtiste of een fysiotherapeut. Bij Henriëlla Zorg kijken wij met u mee naar de aspecten die voor u belangrijk zijn en kunnen wij u hierin adviseren.

Wat kan Henriëlla Zorg voor u als cliënt hierin betekenen?

Samen met u kijken wij naar wat u nodig heeft om uw zelfstandigheid te behouden, waardoor u vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan. Dit doen wij op een manier die bij u past. Dit kan bijvoorbeeld door u advies te geven over het gebruik van hulpmiddelen, u leren om te gaan met insuline gebruik of de verzorging van een wond, of u te ondersteunen bij de verzorging of verpleging. Hierin blijven ook wij leren. Door uw zorgvraag, maar ook door de ontwikkelingen in de zorg. Bent u benieuwd op welke manier wij iets voor u kunnen betekenen? U leest meer over onze zorg- en dienstverlening op deze website. Bij de nieuwsitems leest u meer over onze ontwikkelingen.

Zorg met respect voor verschillende culturen