Skip to main content

Henriëlla Zorg introduceert het Volledig Pakket Thuis (VPT)

21 maart 2024

Henriëlla Zorg, een kleinschalige zorgorganisatie in Den Haag, kondigt met trots de introductie van haar nieuwste dienstverlening aan: Het Volledig Pakket Thuis (VPT). Met dit innovatieve zorgpakket zet Henriëlla Zorg een nieuwe stap in het ondersteunen van mensen met langdurige zorgbehoeften om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen, met alle benodigde zorg en ondersteuning.


Met het VPT van Henriëlla Zorg kunnen cliënten rekenen op een uitgebreid scala aan zorg en ondersteuning, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. Of het nu gaat om verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke hulp, maaltijdservice of logeeropvang. De zorg wordt op maat geleverd, waarbij nauw wordt samengewerkt met de cliënt en zijn of haar naasten om een zorgplan op te stellen dat aansluit bij de individuele behoeften en wensen.

Zorg in de vertrouwde omgeving
Sergio Nelom, directeur van Henriëlla Zorg, benadrukt het belang van het VPT: “Bij Henriëlla Zorg streven we ernaar om onze cliënten de best mogelijke zorgervaring te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en welzijn centraal staan. Met het Volledig Pakket Thuis brengen we deze toewijding naar een hoger niveau door onze zorg naar de vertrouwde omgeving van het eigen huis te brengen.”

Inspelen op de uitdagingen in de ouderenzorg
Met het VPT speelt Henriëlla Zorg tevens in op de uitdagingen in de ouderenzorg, zoals de vergrijzing, personeelstekorten en de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Door de jarenlange ervaring in het kleinschalig organiseren van zorg, het hanteren van korte lijnen en diversiteit in dienstverlening en medewerkers heeft Henriëlla zorg de kennis en kunde in huis om het VPT succesvol in de markt te zetten. Hierdoor kunnen cliënten rekenen op zorg die niet alleen professioneel is, maar ook persoonlijk en op maat gemaakt.

Lees hier meer over het VPT