Beschermd wonen Den Haag

U bent op zoek naar een woonvorm waarbij beschermd wonen wordt aangeboden? Henriëlla Zorg kan u een dergelijke woonvorm aanbieden. Wij zorgen voor beschermd wonen in Den Haag, waarbij cliënten met een psychische aandoening 24 uur per dag begeleid worden. De woonzorg die wij aanbieden kan daarbij geheel worden aangepast op uw zorgvraag. Heeft u volledige hulp nodig, of zoekt u eerder begeleiding bij het uitvoeren van bepaalde taken? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Zo bieden wij ook beschermd wonen voor ouderen in Den Haag aan. Er is hier altijd iemand aanwezig die paraat staat om hulp aan te bieden.

Een beschermde woongroep

Bij beschermd wonen in Den Haag van Henriëlla Woonzorg komt u in een woongroep te leven. U kunt hier zelf uw eigen dagritme bepalen. Wilt u liever vaker op uw eigen kamer vertoeven? Regelmatig bezoek ontvangen? Uw maaltijden in de gezamenlijke ruimte nuttigen? Samen met onze begeleiders neemt u al uw wensen door. Binnen een woongroep proberen wij een sfeer van vertrouwdheid en veiligheid te creëren. Elke bewoner heeft een eigen kamer voor de broodnodige privacy. De kamer waar u in komt te wonen is gestoffeerd en voorzien van centrale verwarming, televisie, een radio- en telefoonaansluiting, een brandalarmsysteem en een zusteroproep.

Meer weten over beschermd wonen ouderen in Den Haag?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft bij Henriëlla Zorg, dan nodigen we u van harte uit om een keer contact met ons op te nemen. We kunnen dan alle opties die u bij onze organisatie heeft met u doornemen. We bekijken uw persoonlijke wensen en stellen samen met u een plan op dat hier geheel op aansluit. Ook op onze website vindt u de informatie die u nodig heeft om de keuze te maken voor Henriëlla Zorg.

Zorg met respect voor verschillende culturen