Dagbesteding Den Haag

Voor ouderen is het soms niet makkelijk om de dag door te komen. Veel ouderen hebben te kampen met lichamelijke ongemakken, waardoor het lastig is om nog onder de mensen te komen. Dit kan vereenzaming tot gevolg hebben. Bij Henriëlla Zorg kunt u terecht voor een nuttige, aangename dagbesteding. Dit kunt u doen op een van onze locaties voor dagbesteding in Den Haag. Hier kunt u aan allerhande verschillende activiteiten meedoen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben, dan verwijzen we u graag naar de informatie op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of u in wil schrijven.

Dagbesteding ouderen Den Haag

Bij Henriëlla Zorg vinden we een goede dagbesteding voor ouderen heel belangrijk. Wij zijn een organisatie die geeft om mensen. Bij ons vindt u een kleinschalige organisatie waar mensen werken die professioneel en ervaren zijn, maar die vooral altijd met veel enthousiasme aan de slag gaan. Wij willen als bedrijf altijd zo toegankelijk mogelijk zijn en zorg aanbieden die geheel op maat gemaakt is. Dit doen wij door middel van onze dagbesteding, maar ook door de thuiszorg die u van ons kunt verwachten. Wij overleggen hierbij altijd met onze cliënten om te bekijken hoe zij dit ingevuld willen zien.

Meer weten over dagbesteding in Den Haag?

Als u meer wilt weten over hoe onze dagbesteding voor ouderen in Den Haag is geregeld en wat u daar van kunt verwachten, dan kunt u hier altijd vrijblijvend contact over opnemen met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en activiteiten die door ons worden georganiseerd. Bij ons staat het belang van onze cliënten altijd voorop.

Zorg met respect voor verschillende culturen