Particulier verzorgingshuis Den Haag

U bent op zoek naar een verzorgingshuis in Den Haag? U bent dan bij Henriëlla Zorg aan het juiste adres. Wij verzorgen verschillende vormen van opvang en huisvesting voor patiënten die dit nodig hebben. Ook een particulier verzorgingshuis in Den Haag behoort hierbij tot de mogelijkheden. Wij hebben twee kleinschalige locaties, zodat we zorg aan kunnen bieden in een huiselijke sfeer. We richten ons daarbij voornamelijk op ouderen en volwassenen die een somatische, psychiatrische of verstandelijke beperking hebben. Op deze plekken is altijd hulp aanwezig, die 24 uur per dag bereikt kan worden met behulp van de speciale zuster-knop in elke kamer.

Particuliere verzorgingshuizen in Den Haag

Bij de verzorgingshuizen van Henriëlla Zorg in Den Haag vindt u de zorg die u verdient. U kunt daarbij van tevoren aangeven hoeveel zorg u nodig heeft. We kunnen u alle taken uit handen nemen en u geheel verzorgen, indien dit nodig is. U kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk verzorgd te worden en voornamelijk assistentie te krijgen bij het uitvoeren van taken. Bij Henriëlla Woonzorg vindt u altijd medewerkers die uw situatie kennen, aangezien ons personeelsbestand een dwarsdoorsnede is van hoe de bevolking in Den Haag is opgebouwd. Wij kunnen dan ook als geen ander zorgen dat u precies die aandacht krijgt die u nodig heeft.

Meer informatie over een particulier verzorgingshuis in Den Haag

Onze particuliere verzorgingshuizen in Den Haag bevinden zich in de stadsdelen Duinoord en Segbroek. Ze bestaan uit een gemeenschappelijke ruimte, waarbij iedere patiënt een comfortabele eigen kamer tot zijn of haar beschikking heeft. Deze kamers zijn voorzien van zaken als centrale verwarming en televisie. De medewerkers van Henriëlla Zorg die in deze huizen werken staan altijd voor u klaar en zorgen er voor dat het u aan goede zorg niet zal ontbreken.

Zorg met respect voor verschillende culturen